Árnyékolástechnika

De mi is igazán az ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA ? Amennyire fontos a NAP ENERGIÁJA ÉS ÉLTETŐ FÉNYE az emberiség számára, olyannyira lehet zavaró is. A civilizált lakosság egyre igényesebb szokásai miatt, évről évre Bővebben

Klímatechnika

14 évvel ez előtt kezdtük a KLÍMATECHNIKAI berendezések értékesítését és telepítését, az amerikai hadsereg felkérésére, a Taszári légibázis „hivatalos beszállítójaként.” A sikerre való tekintettel a polgári kiszolgálójuk a Brown & Bővebben

Vagyonvédelem

Az alábbiak közül az első 3 csak jelzi a behatolás tényét, míg a Biztonsági Ajtók, Zárak,  Rácsok & Páncélfóliák  = gátolják, lelassítják azokat – szirénaszó mellett! A tökéletes védelem alappillérei, melyek Bővebben

Napkollektorok

A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!   Ugye van még Bővebben

Műanyag ablakok

Csúcsminőségben és elérhető árakon!  Egy életre szóló kényelem? 10 ÉVE forgalmazzuk a nagyhírű TRYBA (Franciország) és SPECTUS (Nagy-Brittania) felsőkategóriás műanyag nyílászáróit. A Kaposvártól 20 km-re lévő Üzem havi GYÁRTÓKAPACITÁSA meghaladja akár Bővebben

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209934slide_rpont_no1.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795398slide_rpont_no2.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/121971slide_rpont_no3.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/484891slide_rpont_no5.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/881555slide_rpont_no4.jpg

Alumínium reluxa

Alumínium reluxa

A legrégebben kifejlesztett belső Árnyékolóeszközünk. 1980 óta gyártjuk, évi 2-3 alkalommal történő fejlesztés után, a jelenlegi állapotában. A Közhiedelemmel ellentétben a lamellák soha nem készültek műanyagból, hanem szinstabil beégetett lakkozású alumíniumból.

Svéd OPM gyártmányú alapanyag, 97-féle színben készül.

  • Reluxa a szobában25 és 16 mm a lamellák szélessége. Alkalmas lakások irodák árnyékolására. A lamellák, elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét.
  • A reluxa bowdennel, plexipálcával, vagy motorral (falikapcsoló, távirányító) mozgatható.
  • A távirányítós kivitelnél a lamella forgatását, leengedését és felhúzását is vezérli.
  • A falikapcsolós kivitelnél csak a leengedést és felhúzást vezérli.
  • A reluxa maximális szélessége 16 mm kivitelnél 160 cm, 25 mm kivitelnél 200 cm.
  • A reluxa szerelhető falra, mennyezetre, két üveg közé vagy az ablakkeretre.
  • A súlyzáras reluxa emelkedés és süllyedés közben automatikusan megáll. A lamellák forgatása plexi pálcával történik. Nagy előnye nem kell az ablakkeretre rögzíteni a forgatópálcát és a zsinórrögzítőt.
  • A bowdenes működtetésű reluxa fordítása közvetlen a tengelyhez kapcsolódó forgatópálca segítségével történik. Ennél a megoldásnál a forgatópálca és a zsinórrögzítő az ablakkeretre van rögzítve.
  • Az üvegpálcás kivitelnél üvegpálca van, ami nem oldalt, hanem a reluxa elején fordítja a lamellákat. Nincs szükség pálca és zsinórrögzítőre.

Üzletünkben egyedi árengedményekkel várjuk a tisztelt érdeklődőket, akiknek csak a szélességi és magassági méretet kell magukkal hozniuk, hogy pontos ajánlatot adhassunk.

Fa reluxa

Fa reluxa

A fa reluxa trópusi fa, bambusz, és közép európai tölgy és bükkfából készül.

A fa reluxa lakásába hozza a természetes anyag melegségét. A lamella szélessége 35–50 mm. Különböző színekben kapható fenyő, natúr, lakkozott, méz, narancs, cseresznye, tölgy, dió, mahagóni, paliszander, de egyedi színekben is elkészítjük fa reluxáját.

A fa reluxa forgatása a lamella színével, megegyező fapálcával, felhúzása a fa reluxa színével, megegyező zsinórral történik, vagy motoros mozgatással (fali kapcsolóval, távirányítóval.) A távirányítós kivitelnél a lamella forgatását, leengedését és felhúzását is vezérli. A falikapcsolós kivitelnél csak a leengedést és felhúzást vezérli.

A fa reluxa maximális szélessége 35 mm kivitelnél 145 cm, magassága 300 cm, az 50 mm kivitelnél 240 cm a maximális szélesség.

Üzletünkben az álltalunk gyártott és forgalmazott RELUXÁKHOZ az összes alkatrészt biztosítjuk!

RELUXA alkatrészek kaphatóak:

Reluxa otthonA reluxa karnisát konzol tartja a nyílászárón, de elvétve előfordul a gyorsrögzítős megoldás is. A bowden a karnis végéből jön ki és ehhez kapcsolódik a reluxapálca. Rögzítése az ablakhoz pálcarögzítővel történik. A pálcával lehet forgatni a lamellákat. A lamellák szélessége 25 és 16 mm lehet. 35 mm-est már nem gyártunk. Az alján található a súly, amihez rögzül az utolsó lamella. A létra tartja meg a lamellákat. A felhúzás-leeresztés reluxazsinórral történik. A végén található a bojt, hogy könnyebb legyen megfogni húzáskor. A reluxa felhúzásakor zsinórrögzítőre lehet feltekerni a zsinórt, hogy a reluxa ne csússzon vissza. A tessauerbevezető tessauer ablakokba vezeti be a zsinórt és a bovdent.

Szűcs Mihály Cégtulajdonos Névjegy

RPont Hirdetés

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Keresés a honlapon

Hogyan könnyíthetjük meg betörőink munkáját?

RPONT Ajánlata Látogatóinak

INVERTERES KLÍMA ELŐNYEI!

Sok szó kering manapság az inverteres klímákról, nem véletlenül, hiszen maga a fogalom sem régi dolog. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket érzékelni tudjuk, ismerkedjünk meg az inverteres klíma működésével!
További információért kattintson ide!

Inverteres Klíma - Működése, előnyei

Az inverteres klímáknak egyre javuló előnye továbbá, hogy évről évre olcsóbbak, valamint, hogy egyre több, további, komfortot fokozó funkcióval látják el őket!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ma 2013. december 08., vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

RPONT Bemutatóterem Videófilm

Get the Flash Player to see this player.

RPont Bemutatóterem Partnerei

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/116171www_retroclub_eu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/325725www_elero_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/808648www_stiebeleltron_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/454899www_equinoxe_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209087www_roma_de.jpg