Árnyékolástechnika

De mi is igazán az ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA ? Amennyire fontos a NAP ENERGIÁJA ÉS ÉLTETŐ FÉNYE az emberiség számára, olyannyira lehet zavaró is. A civilizált lakosság egyre igényesebb szokásai miatt, évről évre Bővebben

Klímatechnika

14 évvel ez előtt kezdtük a KLÍMATECHNIKAI berendezések értékesítését és telepítését, az amerikai hadsereg felkérésére, a Taszári légibázis „hivatalos beszállítójaként.” A sikerre való tekintettel a polgári kiszolgálójuk a Brown & Bővebben

Vagyonvédelem

Az alábbiak közül az első 3 csak jelzi a behatolás tényét, míg a Biztonsági Ajtók, Zárak,  Rácsok & Páncélfóliák  = gátolják, lelassítják azokat – szirénaszó mellett! A tökéletes védelem alappillérei, melyek Bővebben

Napkollektorok

A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!   Ugye van még Bővebben

Műanyag ablakok

Csúcsminőségben és elérhető árakon!  Egy életre szóló kényelem? 10 ÉVE forgalmazzuk a nagyhírű TRYBA (Franciország) és SPECTUS (Nagy-Brittania) felsőkategóriás műanyag nyílászáróit. A Kaposvártól 20 km-re lévő Üzem havi GYÁRTÓKAPACITÁSA meghaladja akár Bővebben

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209934slide_rpont_no1.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795398slide_rpont_no2.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/121971slide_rpont_no3.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/484891slide_rpont_no5.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/881555slide_rpont_no4.jpg

Felhasználási feltételek

Tisztelt Felhasználó! Kérjük, hogy olvassa el az Rpont „Internetes Áruház" működését, felhasználási feltételeit! Csak akkor regisztráljon és rendeljen rendszerünkben, amennyiben feltételeinket elfogadja!

 1. Az Rpont internetes rendszert a Szűcs Mihály E.C. www.redonybolt.com üzemelteti.
 2. A rendszerben regisztrált felhasználó rendeléskor megbízza www.redonybolt.com-t, hogy helyette a rendszerben általa megjelölt, magyarországi közforgalmú BEMUTATÓTERMÉBŐL származó termékeket szállítsa számára házhoz a megbízáskor megadott címre. A rendelés teljesítése érdekében a www.redonybolt.com a megbízó érdekében, de a saját nevében megrendeli a terméket valamely PARTNERÉTŐL és azt a lent megadott határidőn belül a megbízó részére kiszállíttatja.
 3. A www.redonybolt.com internetes oldalra beérkező megrendeléseket  a rendszerhez csatlakozó közforgalmú ALVÁLLALKOZÓJÁHOZ, ill. beszállítójához továbbítja.
 4. A www.redonybolt.com nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől.
 5. A www.redonybolt.com honlapon megrendelt áru / szolgáltatást biztosítja a megrendelő megbízása alapján.
 6. A www.redonybolt.com ezen megbízás teljesítésekor szállítmányozóként és bizományosként szerepel.
 7. A rendelés teljesítésekor a www.redonybolt.com és beszállítója fokozottan ügyel a termékkiadás szabályainak betartására, különösképpen a 44/2004 sz. ESZCSM rendelet és a 98/2006 sz. Törvény előírásaira.
 8. A www.redonybolt.com fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelőtől az internetes lapra érkező beszerzési és házhozszállítási megbízást indoklás nélkül visszautasítsa.
 9. A www.redonybolt.com rendszerben közölt árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, akkor a www.redonybolt.com a megrendelőt erről elektronikus levélben (email) értesíti. Megrendelő amennyiben az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja megrendelését.
 10. A Megrendelő az internetes lapon megrendelt és házhoz szállított termékeket köteles átvenni és azt kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.
 11. A kiszállított áruk / szolgáltatások cseréje, visszavétele, visszaszállítása nem lehetséges.
 12. A www.redonybolt.com a napközben, 11:00 óráig az internetes oldalon megadott megrendeléseket lehetőség szerint a következő 5 munkanapon belül teljesíti.
 13. Amennyiben www.redonybolt.com az előző pontban megjelölt időpontig nem tudja teljesíteni a megrendelést, úgy erről elektronikus levélben értesíti megrendelőt.
 14. A www.redonybolt.com a megrendelés esetlegesen elmaradt teljesítése miatt keletkezett anyagi és erkölcsi kárért felelősséget nem vállal. Ezért megrendelő kártérítési igénnyel nem élhet. Amennyiben ez lehetséges, ilyen esetekben a megrendelés előtti állapot visszaállítására törekszik a www.redonybolt.com (átutalt díjak visszafizetése, ill. visszaszolgáltatása).
 15. Adatvédelmi rendelkezéseinket kérjük az alábbi oldalon tekintse meg: Adatvédelmi tájékoztató.
 16. A megrendelésben szereplő fizetendő összeg magában foglalja a megrendelés árát, a szállítmányozás, fuvarozás és bizományosi letét összegét.
 17. Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak. Esetleges vitás esetekben kiköti a Somogy megyei bíróság kizárólagosságát.
 18. A www.redonybolt.com a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathatja. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.

Szűcs Mihály Cégtulajdonos Névjegy

RPont Hirdetés

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Keresés a honlapon

Hogyan könnyíthetjük meg betörőink munkáját?

RPONT Ajánlata Látogatóinak

INVERTERES KLÍMA ELŐNYEI!

Sok szó kering manapság az inverteres klímákról, nem véletlenül, hiszen maga a fogalom sem régi dolog. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket érzékelni tudjuk, ismerkedjünk meg az inverteres klíma működésével!
További információért kattintson ide!

Inverteres Klíma - Működése, előnyei

Az inverteres klímáknak egyre javuló előnye továbbá, hogy évről évre olcsóbbak, valamint, hogy egyre több, további, komfortot fokozó funkcióval látják el őket!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ma 2013. december 08., vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

RPONT Bemutatóterem Videófilm

Get the Flash Player to see this player.

RPont Bemutatóterem Partnerei

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/116171www_retroclub_eu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/325725www_elero_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/808648www_stiebeleltron_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/454899www_equinoxe_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209087www_roma_de.jpg