Árnyékolástechnika

De mi is igazán az ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA ? Amennyire fontos a NAP ENERGIÁJA ÉS ÉLTETŐ FÉNYE az emberiség számára, olyannyira lehet zavaró is. A civilizált lakosság egyre igényesebb szokásai miatt, évről évre Bővebben

Klímatechnika

14 évvel ez előtt kezdtük a KLÍMATECHNIKAI berendezések értékesítését és telepítését, az amerikai hadsereg felkérésére, a Taszári légibázis „hivatalos beszállítójaként.” A sikerre való tekintettel a polgári kiszolgálójuk a Brown & Bővebben

Vagyonvédelem

Az alábbiak közül az első 3 csak jelzi a behatolás tényét, míg a Biztonsági Ajtók, Zárak,  Rácsok & Páncélfóliák  = gátolják, lelassítják azokat – szirénaszó mellett! A tökéletes védelem alappillérei, melyek Bővebben

Napkollektorok

A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!   Ugye van még Bővebben

Műanyag ablakok

Csúcsminőségben és elérhető árakon!  Egy életre szóló kényelem? 10 ÉVE forgalmazzuk a nagyhírű TRYBA (Franciország) és SPECTUS (Nagy-Brittania) felsőkategóriás műanyag nyílászáróit. A Kaposvártól 20 km-re lévő Üzem havi GYÁRTÓKAPACITÁSA meghaladja akár Bővebben

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209934slide_rpont_no1.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795398slide_rpont_no2.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/121971slide_rpont_no3.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/484891slide_rpont_no5.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/881555slide_rpont_no4.jpg

Spectus Elite 70

A jövő legszebb ablakformái….

RPont Spectus ablakA Spectus Elite 70 nem csupán egy újabb ablak és ajtórendszer. A vásárló számára rögtön szembetűnik a kiváló esztétikai formatervezés. Ám ez mellett nem elhanyagolhatóak az innovációs és gyakorlati megoldások sem, melyek következtében jelentősen leegyszerűsödnek az ablakok és ajtók gyártási, illetve szerelési műveletei.

Az Elite 70 a fejlett Brit piac terméke, mely az ablak és ajtórendszerek fejlesztése terén élen jár. Ez a termék is a műanyag nyílászárókra vonatkozó legújabb szabványok, és a legkorszerűbb gyártási eljárások szerint készül.

Az Elite 70 termékei tökéletes tervezésűek, és Európa legkiemelkedőbb szakemberei által gyártott műanyag nyílászáró-rendszereknek számítanak. Egyesítik magukban a legújabb technikai megoldásokat és gyártási eljárásokat. Kivételesen szép formájukkal minden ház díszévé válnak.

Az Elite 70 a legújabb trendek alapján készül: kívülről finoman ívelt felület, belülről elegáns kinézet.

Az Elite 70 ablakok egyedisége sokkal több mindenben megnyilvánul, mint lenyűgöző külsejében. A szolid tervezésű profilrendszer az új 70 mm-es szabvány alapján készül. Egyszerre praktikus és attraktív.

1. Szép külső , esztétikus megjelenés

Fellelhető a piacon ennél szebb ablak? Az Elite 70 olyan ablak –és ajtórendszer, mely formázott, nincsenek rajta éles, kiálló élek, felületi egyenetlenségek , precíz technológiával készül, ezért a termék megfelel a legmagasabb előállítási követelményeknek. A lehető legjobb választás , a praktikus tulajdonságok és a kivételesen szép forma találkozása.

2. Könnyítés a gyártóknak

Sosem létezett ennél egyszerűbb időmegtakarítási módszer és ennyire tokéletes beépítés. A külső rész finoman ívelt felületei pedig sokkal esztétikusabb illesztést tesznek lehetővé.

3. Koextrudált, szürke tömítés

RPont Spectus ablakszerkezetAz Elite 70 nyílászáró rendszer tömítését még a gyártási folyamat során koextrudálják a fő profil és az üvegtáblák között. Ennek az eljárásnak köszönhetően időt spórolnak meg, csökken a raktározott termékek száma , teljesen kizárható a sarki rések előfordulása, valamint a tömítés szerelés utáni összehúzódása.

Ennek okán az előállítás és a szerelési eljárás tiszta. Speciális, az időjárás és a légkör hatásaival szemben ellenálló TPE anyagból készül, amely sok elvárásnak megfelel , s emellett majdhogynem teljesen láthatatlan.

4. Üvegrögzítő lécek

A 24 és 28 mm-es üvegrögzítő léceknek köszönhetően az üveg beépítése sokkal gyorsabb és tisztábban elvégezhető.

5. Merevítők

Az alumínium - és acélmerevítők nagy választékának mindegyikét úgy tervezték, hogy gyorsan és ügyesen felszerelhetők legyenek.

6. A vasalások használatának sokfélesége

NyilászárókAz Elite 70 nyílászáró sokféle vasalás használatát teszi lehetővé. Az egyenesen a merevítőhöz rögzíthető vasalás kitűnő szilárdságot és nagyobb védelmet jelent a betörésekkel szemben.

7. Ötkamrás rendszer

Az Elite 70-et ötkamrásra tervezték, melynek köszönhetően javul a hőszigetelő hatás. A konstrukció nagy stabilitását az eredményezi , hogy az üveg a profil közepébe kerül behelyezésre. A sarkokban negyven százalékkal is nagyobb ezáltal a szilárdság.

Az egész rendszer
A fő – és kiegészítő profilok bő kínálata biztosítja , hogy minden ízlést ki tudnak elégíteni.
Az Elite 70 az egyetlen olyan ablak - és ajtórendszer , amelyre Önnek ma és a jövőben egyaránt szüksége van

Spectus TK 60

Angol elegancia és megbízhatóság!

RPont Spectus ablak TK60A Spectus új, 60 mm-es nyílászáró rendszerét az európai piac egyedi igényei alapján fejlesztettük ki. A TK 60-as rendszer a széleskörű piackutatás , valamint a cég magasfokú technológiai fejlettsége eredményeképpen jött létre.

A Spectus TK 60 különleges tulajdonságainak köszönhetően az új évezred ablakrendszere.

 

 

Tulajdonságai:

  • Teljesen új , modern formatervezés.
  • Kiváló hazai és külföldi vizsgálati eredmények.
  • Nagyobb szilárdság és jobb hőszigetelés a négykamrás rendszernek köszönhetően.
  • Rejtett vízelvezetők esztétikus megoldása.
  • Különleges blokkok segítségével megerősített osztócsatlakoztatás.
  • Az ajtószárny hegesztési pontjainak megerősített konstrukciója.
  • A gyártás időigényességét csökkentő , koextrudált , modern szürke tömítés , amely nem húzódik vissza.
  • Gyors és minőségi gyártás és szerelés.
  • Standard és standardon felüli ablak – és ajtóprofilok.

Erős, tartós. Könnyen karbantartható, kiváló minőségű és jó megjelenésű rendszer.
A PVC-U napjaink legkorszerűbb anyaga.
Erős, tartós, változatos, jól szigetel, és könnyen karbantartható,
Ezért a világ számos nagy piacán az ablakgyártás fő alapanyaga.

A fa ablakkeretektől eltérően a PVC-U ablak nem korhad, illetve nem vetemedik,légmentesen zár és nem szükséges a festése.

A fém ablakkeretektől eltérően a PVC ablakkeretek kiváló szigetelők, télen melegen, nyáron hidegen tartják a helyiséget.

Nem rozsdásodnak, nem ferdülnek el.

Nem maródnak ki és nem korrodálnak szennyezett, vagy magas páratartalmú környezetben.

A karbantartás egyszerű, időnkénti szappanos vizes lemosásból és a kilincsek, zárak kenéséből áll.

Az ablakkeretek különféle stílusokban és konstrukciók alapján készülnek, hogy minden igényt kielégíthessenek.

Mi a PVC-U?

A PVC-U egy korszerű, tartós, kiváló minőségű műanyag.

A fő nyersanyagok (kőolajfeldolgozási melléktermék és feldolgozott só) mellett több ,mint ötven különböző adalékanyaga az, ami biztosítja a színtartását, a hosszú élettartamot, megóvja a repedezettségtől és az ablakok ideális anyagává teszi.

A Spectus PVC-U ablakok és ajtók a legjobb minőségben készülnek, hogy megfeleljenek a különféle éghajlati viszonyoknak.

Műanyag ajtó Kaposváron

Szűcs Mihály Cégtulajdonos Névjegy

RPont Hirdetés

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Keresés a honlapon

Hogyan könnyíthetjük meg betörőink munkáját?

RPONT Ajánlata Látogatóinak

INVERTERES KLÍMA ELŐNYEI!

Sok szó kering manapság az inverteres klímákról, nem véletlenül, hiszen maga a fogalom sem régi dolog. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket érzékelni tudjuk, ismerkedjünk meg az inverteres klíma működésével!
További információért kattintson ide!

Inverteres Klíma - Működése, előnyei

Az inverteres klímáknak egyre javuló előnye továbbá, hogy évről évre olcsóbbak, valamint, hogy egyre több, további, komfortot fokozó funkcióval látják el őket!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ma 2013. december 08., vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

RPONT Bemutatóterem Videófilm

Get the Flash Player to see this player.

RPont Bemutatóterem Partnerei

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/116171www_retroclub_eu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/325725www_elero_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/808648www_stiebeleltron_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/454899www_equinoxe_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209087www_roma_de.jpg