Árnyékolástechnika

De mi is igazán az ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA ? Amennyire fontos a NAP ENERGIÁJA ÉS ÉLTETŐ FÉNYE az emberiség számára, olyannyira lehet zavaró is. A civilizált lakosság egyre igényesebb szokásai miatt, évről évre Bővebben

Klímatechnika

14 évvel ez előtt kezdtük a KLÍMATECHNIKAI berendezések értékesítését és telepítését, az amerikai hadsereg felkérésére, a Taszári légibázis „hivatalos beszállítójaként.” A sikerre való tekintettel a polgári kiszolgálójuk a Brown & Bővebben

Vagyonvédelem

Az alábbiak közül az első 3 csak jelzi a behatolás tényét, míg a Biztonsági Ajtók, Zárak,  Rácsok & Páncélfóliák  = gátolják, lelassítják azokat – szirénaszó mellett! A tökéletes védelem alappillérei, melyek Bővebben

Napkollektorok

A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!   Ugye van még Bővebben

Műanyag ablakok

Csúcsminőségben és elérhető árakon!  Egy életre szóló kényelem? 10 ÉVE forgalmazzuk a nagyhírű TRYBA (Franciország) és SPECTUS (Nagy-Brittania) felsőkategóriás műanyag nyílászáróit. A Kaposvártól 20 km-re lévő Üzem havi GYÁRTÓKAPACITÁSA meghaladja akár Bővebben

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209934slide_rpont_no1.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795398slide_rpont_no2.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/121971slide_rpont_no3.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/484891slide_rpont_no5.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/881555slide_rpont_no4.jpg

Wymar nyílászárók

RPont Wymar ablakokA Wymar ablak- és ajtórendszer Belgiumból érkezett hazánkba, nyugat-európai minőségben. A profilok belsejében levő tűzhorganyzott acélmerevítés biztosítja a stabilitást, gyönyörűen polírozott felülete örökre mentesíti tulajdonosát bárminemű felületkezeléstől.

 

RPont Wymar referenciaA háziasszonyok nagy örömére könnyen tisztítható, megjelenése kifejezetten elegáns. A cég ingyenesen biztosítja a fehér üvegezőgumit, a hibás használat gátlót, telephelyről az üzletig való szállítást, az 1,0 W/nmK értéket és rendszeres akciókkal is szolgál.

Wymar profiljaink:

  1. RPont Wymar mintaRénó 60 mm-es tok profil és 70 mm-es szárnyprofil nagy, modern domborított külső üvegező. Gömbölyített üvegléccel belül is.
  2. 3000-es profil 70 mm-es tokprofil és 70 mm-es szárnyprofil. Lépcsős vagy gömbölyített belső üvegezőléc.
  3. Panel profil.

A termékek kizárólag ötkamrás profilban készülnek (3 kamrás árban). Automatikus és lezárható Aeroco szellőzővel is megrendelhetőek.

Nyugat-európai követelményeknek megfelelő minden speciális kiegészítő és szolgáltatás megrendelhető a termékhez.

Wymar termékek rövid bemutatója

RPont Wymar szerkezet

A Wymar típusú műanyag nyílászárók iránti igény hirtelen ugrásának oka a műszaki színvonalhoz képest igen alacsony ár. A Serie 2500-as ötkamrás profil olcsóbb árával jobb hőszigetelést biztosít, mint a háromkamrás profilok.

A szerkezetek egyszerűen kezelhetőek, csak tisztítást és a vasalat évente egyszeri olajozását esetleges karbantartását igénylik. Kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek, megfelelő, minősített üvegezéssel és szakszerű beépítéssel évtizedekre gondtalanul használhatók. Dupla, világosszürke, hegeszthető, lágy PVC tömítéssel rendelkeznek. Bizonyos mérethatárokon belül szinte minden nyílászáró elkészíthető belőlük.

Jelenlegi AKCIÓNK: Alapáron, ARGONGÁZZAL töltött üvegezés!

Wymar ablakokA belső, galvanizált acélmerevítéseknek köszönhetően nem vetemednek, és a betörőket is távol tartják. Kiváló szél- és vízállóságuk laboratóriumban tesztelt. Nem jelent problémát sem az íves, kör alakú, sokszögű, osztásos, sorolásos, sem a törtvonalú szerkezetek elkészítése.

A bukó-toló, emelő-toló és középtoló szerkezetek a nagyobb átjárási lehetőség miatt közelebb hozzák a természetet. Esztétikus párkányok, könyöklők, burkolatok és takarólécek felhasználásával kompletté tehető a nyílászárók beépítése.

Wymar ablak

Az egyre bővülő színválasztéknak köszönhetően a rusztikus aranytölgy, mahagóni, fenyő famintázatoktól kezdve a legmodernebb lakásokba is választható színes profil. Az egyik legkorszerűbb (Siegenia) vasalat felhasználásával a különböző nyitási módok komfortosabbá tehetik használóik részére a nyílászárókat. A bukó-nyíló szerkezetek nem csak a folyamatos és kényelmes szellőztetést, hanem a nagyobb biztonságot is szolgálják.

A PVC színstabilizátorának köszönhetően a Wymar cég a profilokra 10 év szavatosságot vállal. A hulladék újrahasznosíthatóságának köszönhetően nem terhelik feleslegesen a környezetet

Wymar ajtó

Az ablakrendszer profiljai belső galvanizált acélmerevítésekkel vannak ellátva. Ennek eredményeként egy rendkívül jó statikai stabilitású profil rendszert kapunk, ahol a profilok örökre megtartják eredeti formájukat, nem zsugorodnak, nem tágulnak, egyszóval nem deformálódnak. A Wymar Serie 2500 5 légkamrás hő-híd mentes, színtartó, ütésálló (0.7 és 1,1 w/m2K) hő értékű, gondozásmentes profil rendszer, világosszürke gumitömítéssel, horganyzott acélmerevítéssel és rejtett Siegenia Német és RoTO gyártmányú vasalattal. A Serie 2500 és 3000 rendszerhez tartozékok széles választékát kínáljuk: belső, külső falburkolók, redőny, zsalugáter, szúnyogháló rendszerek, külső és belső ablakpárkányok stb.

Wymar ablak és ajtóÁlosztók alkalmazása üvegen belül. A Wymar műanyagprofilokat nagyon könnyű, egyszerű és gazdaságos karbantartani. Beépítés után nem igényel különleges karbantartást, hagyományos tisztítószerekkel tisztítható. A Wymar ablak- és ajtórendszer egy rendkívül széles választékú, csúcsminőségű technológiával készülő rendszerek összessége.

Érdeklődjön szakértőnknél a  BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

Cím: 7400 Kaposvár, Damjanich u. 4.
Telefon: 82/ 311-000

Letölthető Wymar katalógus

Töltse le és tekintse meg az WYMAR termék katalógust!

Wymar katalógus no1

Wymar katalógus no2

Szűcs Mihály Cégtulajdonos Névjegy

RPont Hirdetés

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Keresés a honlapon

Hogyan könnyíthetjük meg betörőink munkáját?

RPONT Ajánlata Látogatóinak

INVERTERES KLÍMA ELŐNYEI!

Sok szó kering manapság az inverteres klímákról, nem véletlenül, hiszen maga a fogalom sem régi dolog. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket érzékelni tudjuk, ismerkedjünk meg az inverteres klíma működésével!
További információért kattintson ide!

Inverteres Klíma - Működése, előnyei

Az inverteres klímáknak egyre javuló előnye továbbá, hogy évről évre olcsóbbak, valamint, hogy egyre több, további, komfortot fokozó funkcióval látják el őket!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ma 2013. december 08., vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

RPONT Bemutatóterem Videófilm

Get the Flash Player to see this player.

RPont Bemutatóterem Partnerei

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/116171www_retroclub_eu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/325725www_elero_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/808648www_stiebeleltron_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/454899www_equinoxe_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209087www_roma_de.jpg